Βέρες γάμου: Τι μπορείτε να χαράξετε στο εσωτερικό τους

Οι βέρες γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία τόσο για το μυστήριο του γάμου, όσο και για τον ίδιο τον γάμο. Είναι ένα μοναδικό κόσμημα, απίστευτα ρομαντικό για ένα αγαπημένο ζευγάρι. Όπως συνηθίζεται, στο εσωτερικό τους γράφουμε μια ξεχωριστή ημερομηνία ή τα δύο αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού.

Αυτό το έθιμο υπάρχει εδώ και αιώνες, με τα ζευγάρια να επιλέγουν να χαράξουν τις βέρες γάμου με κάτι ξεχωριστό για τους ίδιους. Για να σας διευκολύνουμε, αποφασίσαμε να μοιραστούμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις βέρες γάμου.

Πότε πρέπει να χαράξετε τις βέρες σας;

Το καλύτερο είναι να ενημερώσετε το κοσμηματοπωλείο μόλις αποφασίσετε ποιες βέρες θα αγοράσετε για τον γάμο σας. Η χάραξη συμβαίνει στο τέλος της διαδικασίας κατασκευής, οπότε έχετε χρόνο να σκεφτείτε τι θέλετε να γράφετε στο εσωτερικό, ενώ κατασκευάζονται τα δαχτυλίδια σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να χαράξετε τις βέρες γάμου αφού τις αγοράσετε, μην ανησυχείτε, μπορείτε να το κάνετε κι αυτό, απλά να είστε έτοιμοι να αποχωριστείτε το δαχτυλίδι σας για λίγο.

Τι να χαράξετε στις βέρες σας

Από  κάτι πιο παραδοσιακό μέχρι κάτι ρομαντικό και αστείο, εμπνευστείτε από αυτές τις δημοφιλείς ιδέες για τις βέρες γάμου. Μπορείτε να χαράξετε την ημερομηνία που γνωριστήκατε ή την ημερομηνία του γάμου σας. Επίσης ένα “σ’ αγαπώ” ή ένα “για πάντα μαζί” είναι πάντα μια ρομαντική ιδέα. Κλασσική και διαχρονική επιλογή είναι η χάραξη των αρχικών των ονομάτων σας. Μπορείτε βέβαια αν θέλετε να βάλετε και κάποιο παρατσούκλι που έχετε.

Αν θέλετε κάτι πιο ρομαντικό μια καλή ιδέα είναι η ημερομηνία που βγήκατε το πρώτο σας ραντεβού. Διαφορετικά,  γράψτε την ημερομηνία που αρραβωνιαστήκατε. Ένας στίχος τραγουδιού που αγαπάτε και οι δύο ή μια όμορφη φράση είναι πάντα καλές ιδέες για τις βέρες γάμου.

Τέλος, για κάτι πιο αστείο μπορείτε να γράψετε ένα inside joke ή τη φράση “δικός μου/μη” ή ότι “έχεις κολλήσει μαζί μου τώρα”.

 Πηγή Hernews

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Εμφάνιση ειδοποιήσεων Επιτρέπεται Αποκλεισμός