Επέτειος γάμου: Οδηγός για ξεχωριστά δώρα

Η κάθε επέτειος γάμου είναι ξεχωριστή για ένα ζευγάρι. Εδώ λοιπόν φτιάξαμε έναν οδηγό έμπνευσης για δώρα, ανάλογα με το πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι.

Μπορείτε πάντα να γιορτάσετε την επέτειο του γάμου σας όπως θέλετε εσείς. Ακόμη και τα μικρά ή συμβολικά δώρα δείχνουν την αγάπη σας για το άλλο σας μισό.

Επέτειος γάμου και συμβολισμοί

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ορισμένα χρόνια είναι ορόσημα στη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού. Επίσης υπάρχουν μερικές ονομασίες για μια επέτειο γάμου, ανάλογα με το πόσα χρόνια είστε μαζί. Η «ασημένια επέτειος γάμου» αναφέρεται στα 25 χρόνια γάμου και ο «χρυσός γάμος» στον μισό αιώνα έγγαμου βίου.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για να δείτε ξεχωριστά τι συμβολίζει ο κάθε χρόνος σε έναν γάμο.

Ιδέες για δώρα

Όταν ψάχνετε για το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο σας άντρα, είναι καλή ιδέα να έχετε κατά νου τα ενδιαφέροντα του συζύγου σας, καθώς και τα κοινά σας ενδιαφέροντα ως ζευγάρι. Σκεφτείτε τα χόμπι του και τα πράγματα με τα οποία είναι παθιασμένος για να βρείτε ένα ιδιαίτερο δώρο που είναι μοναδικό για αυτόν. Στη συνέχεια, προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα με ένα εξατομικευμένο δώρο.

Αν για παράδειγμα λατρεύει τον καφέ μπορείτε να του αγοράσετε μια όμορφη κούπα. Αν του αρέσει το διάβασμα πάρτε του το βιβλίο που θα ήθελε να διαβάσει και δεν το έχει ακόμη στην συλλογή του.

Επίσης ένα ρομαντικό δείπνο για δύο είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα. Και φυσικά δεν χρειάζεται καν να φύγετε από το σπίτι. Τα δώρα που μοιράζεστε τέτοιες στιγμές με τον άντρα σας μένουν πάντα στην μνήμη σας. Μπορείτε να του μαγειρέψετε το αγαπημένο του φαγητό ή απλά παραγγείλετε από ένα καλό εστιατόριο. Μην ξεχάσετε βέβαια ένα κόκκινο κρασί και να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με κεράκια.

Τέλος μπορείτε να ετοιμάσετε ένα αφρόλουτρο σαν να πηγαίνετε σε σπα και φτιάχνοντας επίσης ατμόσφαιρα με κεράκια κι απαλή μουσική να χαλαρώσετε μαζί στην μπανιέρα.

Πηγή Hernews

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Εμφάνιση ειδοποιήσεων Επιτρέπεται Αποκλεισμός