Δεν είστε σίγουροι ποιο χρώμα κοσμήματος είναι καλύτερο για εσάς; – Σας έχουμε τη λύση

Πηγή hernews

Αν και πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει να φοράτε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε, υπάρχει κάτι που πρέπει να δώσετε βάση στο ντύσιμο έχοντας κατά νου τον τόνο του δέρματός σας.

Εξαιτίας αυτού, η έννοια του ντυσίματος που βασίζεται στη θεωρία χρωμάτων είναι τόσο δημοφιλής εδώ το 2023. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την έννοια, η θεωρία χρωμάτων (γνωστή και ως ανάλυση χρώματος) είναι η ιδέα ότι ορισμένα χρώματα αναδεικνύουν περισσότερο τη φυσική σας παλέτα από άλλα.

Ενώ οι TikTokers τείνουν να εστιάζουν περισσότερο στα ρούχα όταν ενσωματώνουν την ανάλυση χρώματος στην καθημερινή τους ζωή, είμαστε εδώ για να σας αφήσουμε να μάθετε ένα μικρό μυστικό: Η ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί και στα κοσμήματα.

Θέλετε να μάθετε ποιο χρώμα κοσμήματος θα συμπληρώσει περισσότερο τον τόνο της επιδερμίδας σας; Η απάντηση βρίσκεται παρακάτω.

Το καλύτερο μέταλλο για τον τόνο του δέρματός σας

Ο χρυσός φαίνεται συνήθως καλύτερα σε πιο ζεστούς, πιο σκούρους τόνους και το ασημί σε πιο ψυχρούς τόνους. Το ροζ χρυσό είναι δημοφιλές γιατί μπορεί να λειτουργήσει καλά και στα δύο. Από τα δύο, ωστόσο (ασήμι και χρυσός), το ασήμι τείνει να είναι το πιο καθολικό. Το ασήμι, καθώς είναι καθολικά ελκυστικό, είναι μια εύκολη επιλογή για πολλούς.

Επιπλέον, το ασήμι (της ποικιλίας στερλίνας, όχι της πλατίνας) τείνει επίσης να είναι πιο προσιτό από τον χρυσό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρυσός δεν μπορεί να συμπληρώσει επίσης μια ποικιλία αποχρώσεων δέρματος. Απλά πρέπει να αγοράσετε το κατάλληλο καράτι για τον τόνο του δέρματός σας.

Σε γενικές γραμμές, ο χρυσός 14 καρατίων, με τον πιο απαλό κίτρινο τόνο του, τείνει να ταιριάζει στους περισσότερους ανθρώπους, παρέχοντας μια ισορροπία πλούτου και ευελιξίας.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μέταλλα κοσμημάτων

Προσωπικό στυλ

Αν και η αγορά ενός κοσμήματος μπορεί να φαίνεται απλή απόφαση, όλοι οι σχεδιαστές λένε ότι θα πρέπει να εξετάζεται προσεκτικά κάθε επιλογή—ιδιαίτερα εάν το πληρώνετε ακριβά.

Πρώτα και κύρια, σκεφτείτε το προσωπικό σας στυλ και ποια μέταλλα το συμπληρώνουν καλύτερα. Σας ελκύουν οι κλασικοί και διαχρονικοί χρυσοί τόνοι ή κλίνετε προς μια πιο μοντέρνα εμφάνιση με ασημί; Επίσης, σκεφτείτε την περίσταση για τα κοσμήματα που επιλέγετε καθώς και τον προϋπολογισμό σας. Ψάχνετε για ένα καθημερινό κομμάτι ή κάτι για μια ιδιαίτερη περίσταση;

Ευαισθησία του δέρματος

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε τα κοσμήματά σας είναι η ευαισθησία του δέρματος. Για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα, είναι σημαντικό να επιλέγουν υποαλλεργικά κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα όπως συμπαγής χρυσός ή ασήμι.

Πηγή HERnews

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Εμφάνιση ειδοποιήσεων Επιτρέπεται Αποκλεισμός